Csillagnézők Produkciós Iroda Bt.

cím: 7763 Egerág, Ipolyság u. 33.

Bejegyezve a Pécsi Törvényszék Cégbírósága által

adószám: 26262859-2-02

cégjegyzékszám: 02-06-074669

email: csillagnezokprodukcio@gmail.com

Ügyvezetők: Szőke Balázs, Kelemen Péter

Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat A Csillagnézők Produkciós Iroda Bt., az összes honlapján megadott személyes adatokat kizárólag az Ön személyes kiszolgálása érdekében tárolja és használja, termékinformációk átadása vagy szolgáltatási ajánlatok nyújtása érdekében, és kizárólag a termékek kiszállítása miatt adja tovább a Magyar Postának. A Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. garantálja, hogy az összes adatot a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően gyűjti és kezeli.

COPYRIGHT

A Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. A Csillagnézők weboldal tartalma, az Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, használható fel, módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára.

Garancia

A Csillagnézők weboldalűt a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére a Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. A Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen weboldalak közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem a Csillagnézők Produkciós Iroda Bt. vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik.